Cos de cumparaturi

(+40) 732-644-013

Livram in toata Romania !

Bun venit pe HeatJacket.ro, sursa ta de încredere pentru căldură și confort la îndemână, indiferent de condițiile meteo.

Suntem pionieri în domeniul tehnologiei vestimentației de protecție și am dat startul acestei aventuri în anul 2019, cu misiunea de a transforma

Însă nu orice jachetă cu încălzire. Heat Jacket nu este doar o simplă îmbrăcăminte pentru iarnă. Este tehnologia viitorului îmbrățișată de designul contemporan. Utilizând puterea infraroșului, oferim nu doar căldură, ci și siguranță. Tehnologia cu infraroșu, pe care ne bazăm, este complet inofensivă, garantându-ți protecție și pentru pielea ta, și pentru materialul jachetei. experiența vestimentară de iarnă. Ne-am dat seama că frigul nu trebuie să însemne discomfort, astfel că am decis să oferim o soluție avansată: jacketele cu încălzire.

Nivelul de încălzire poate fi ajustat în funcție de preferințele tale: economie de energie, confort sau căldură intensă, cu grade variabile între 25 și 45. Indiferent de alegerea ta, Heat Jacket îți promite o experiență similară cu cea din zilele însorite de vară.

Fie că dorești să te bucuri de o plimbare în zilele geroase, fie că ai activități planificate în zile înzăpezite, cu Heat Jacket ești întotdeauna pregătit să înfrunți provocările iernii în cea mai stilată și confortabilă manieră.

HeatJacket.ro nu este doar un site, este un manifest pentru o iarnă fără frig și pentru libertatea de a te bucura de fiecare moment, indiferent de vreme. Te invităm să te alături nouă în această misiune și să redescoperi căldura și confortul în cea mai inovativă formă!

Cu căldură și devotament, Echipa HeatJacket.ro

Livrare in toata Romania

Pentru orice comanda plasata pe site

Retur garantat

14 zile drept de returnare

Garantia calitatii

Produse de calitate premium

100% Plati securizate Netopia

MasterCard / Visa / Maestro